1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Седмица на любовта


Атанас Сребрев

Денят е в разгара си и изненадите от нас продължават. На фокус е най-играещият в холивудски филми български актьор – Атанас Сребрев. Телевизионите зрители сигурно го познават от провокативната роля на Бранко в сериала „Къде е Маги?“. Ако пък обичате жанра – мюзикъл, представленията му в Музикалния театър, няма да ви оставят безразлични. Какво каза той за любовта и семейство ще разберете сега:

Антракт: Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата "любов"?

Атанас Сребрев: Бог! Бог е любов! Любовта е навсякъде - само трябва да си отвориш сърцето за нея.

Антракт: Какво е за Вас празникът на любовта?

Атанас Сребрев : Най-обикновен ден... но и ден, който ни напомня как би трябвало да се държим с хората, които обичаме и през останалите 363 дни в годината.

Антракт: Какво мислите за празника св. Валентин и трябва ли да има празник на любовта и в нашия календар?

Атанас Сребрев: Св. Валентин е бил последовател на Христовата вяра още преди църквата да се раздели на православна и католическа, но католиците са въвели официален празник. Не мисля, че имаме нужда от фиксиран ден, за да показваме на любимите си хора колко много ги обичаме и ценим. Няма по-хубаво нещо от това да изненадаш любимия човек, когато най-малко го очаква.

Антракт: Коя е най-романтичната изненада, която сте правили или получавали?

Атанас Сребрев: Трудно ми е да степенувам качеството на изненадите, които съм правил, но една от най-милите изненади в последно време за мен и моята съпруга беше появата на третото ни дете - дъщеря ни Любена. А в комбинация с батковците Сами и Мишо се получава такава благословия, която кара всички други подаръци да бледнеят. Все пак не пропускам възможност да я изненадвам когато и с каквото успея. Наскоро, след дълго търсене на зелен цимбидиум, съпругата ми Галина попадна на обява за единична бройка останала на една от цветните борси. Голям гъдел беше да слушам разговора между нея и момичето от борсата, което я уведомяваше (едва сдържайки усмивката си), че преди броени минути така жадуваната от нея орхидея е била продадена на друг клиент. А погледа на съпругата ми час по-късно - безценен!

Антракт: Пожелайте нещо на Вашите почитатели в седмицата на любовта.

Атанас Сребрев: На читателите на Антракт желая здраве и спираща дъха любов! Обичайте се! Другото, както казваше баба ми, е вятър и мъгла.


<