1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Седмица на любовта


Дани Ангелов

В разгара на „Седмицата на любовта“ и един ден преди 14-ти февруари, ще ви представим темата за любовта през очите на един интересен актьор. Той е Даниел Ангелов и е част е от трупата на най-големия театър в България – Народния. Има множество роли, една от които е в хитовото представление „Хъшове“. Познат е от малкия и големия екран и съвсем скоро ще изненада зрителите с участието си в сериала „Връзки“. А какво мисли той за любовта, разберете сами:

Антракт: Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата "любов"?

Дани Ангелов: Любовта е смисълът на живота, всичко друго е суета. Така сме създадени да обичаме и да бъдем обичани, като това да даваме любов винаги е по-превъзходно и за хората, и за самите нас.

Антракт: Какво е за Вас празникът на любовта?

Дани Ангелов : Хубаво е да има празници, защото "по-добре да сме безделници, а да не сме без празници "( Шегувам се. ). Колкото до празника на Любовта, той трябва да е 365 дена в годината и като цяло Любовта е нещо което е жизнено важно и не може и секунда без него, затова да има един празник е нелепо (а през останалите 364 дена?).

Антракт: Какво мислите за празника св. Валентин и трябва ли да има празник на любовта и в нашия календар?

Дани Ангелов: Не го познавам този г-н Валентин, защото вярвам в една друга личност много по-истинска и любяща, наречена - Иисус Христос. Колкото до календара, ние Българите имаме нужда от конски дози любов и всеки повод за това е задължителен.

Антракт: Коя е най-романтичната изненада, която сте правили или получавали?

Дани Ангелов: Аз не съм от най-романтичните, но определено най-романтичният момент е, когато предложих на моята скъпоценна съпруга годежен пръстен на един хълм на Синеморец. От една страна река, от другата морето, а ние на хълм под едно дърво, което е духнато от вятъра и така е останало като в романите на Арлекин. Аз съм купил една изкуствена роза и като се отвори розата, вътре е приказен пръстен със страхотен камък, целият от бяло злато. Слагам одеало, вино, ягоди и т.н. Розата я забивам близо до нас, за да може моята възлюбена да я види (дотук с романтиката). Моята тогава бъдеща съпруга не вижда розата, а вече се свечерява, аз правя какви ли не етюди от типа - загубил съм ключа от колата, и започваме да го тъсим, като аз го хвърлям до розата, но НЕЕЕЕ не го вижда. Накрая се ядосах, взех розата и й я подарих. Тя взе розата изненадана помириса я и каза "Ауу, това мирише на фъшкии". Романтиката отдавна си беше отишла, аз отворих розата и тогава тя загря и си глътна азбуката. Трябваше три пъти да ми повтаря - ДА,да,да....абе...смях. (Аз се бях приготвил на хълма, ако беше казала "Не"" да я .......). Казах ви, че съм "романтик".

Антракт: Пожелайте нещо на Вашите почитатели в седмицата на любовта.

Дани Ангелов: Пожелавам на всички хора да се обичат и най-вече да намерят своя източник, от който да черпят, за да могат да дават на близките и всички други хора. Такъв тип любов човек не може да ти я даде, но този който ни е създал (Христос) може да снабди всички. Обичам ви и приятен празник!


<