1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Седмица на любовта


Юлиан Вергов

Седмицата на любовта продължава с пълна сила. На нашите въпроси отговори и Юлиан Вергов, познат на българските зрители от сериалите „Тя и той“, „Стъклен дом“ и „Революция Z“. Театралните зрители го знаят от десетките му роли, както в Народния театър, така и в много други. Какво мисли той за любовта, може да прочетете в краткото блиц интервю, дадено специално за нашата страница:

Антракт: Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата "любов"?

Юлиан Вергов: Първото нещо, за което се сещам щом чуя думата "любов" е дъщеря ми. Най-чистата и най-истинската любов е тази към децата ни!

Антракт: Какво е за Вас празникът на любовта?

Юлиан Вергов: За мен 14 февруари, или иначе казано "Свети Валентин" е денят, в който младите влюбени виждат единствения начин, да покажат обичта си към половинките си.

Антракт: Какво мислите за празника св. Валентин и трябва ли да има празник на любовта и в нашия календар?

Юлиан Вергов: За мен някак си е странно в България да се празнува св. Валентин...
Но все пак нека всеки празнува това, което иска и така както иска.

Антракт: Коя е най-романтичната изненада, която сте правили или получавали?

Юлиан Вергов: Доста се замислих, коя ли е най-романтичната изненада , която съм правил...? Не съм точно Ромео , но все съм правил нещо . Ами преди години имах една приятелка , която доста упорито отказваше да разговаря с мен и аз реших да й оставя съобщение на гласовата поща - "Просто искам да ти кажа, че мисля за теб." И не знам дали това е чак толкова романтично, но все пак тя го оцени и го прие като такова .

Антракт: Пожелайте нещо на Вашите почитатели в седмицата на любовта.

Юлиан Вергов: Вижте , приятели , любовта е нещо , в което трябва да повярваш . Да вярваш и да я пазиш . Такова нещо като "Перфектни хора" няма, всеки греши и най-често грешим с любимите ни хора. Въпреки това ценете човека до себе си докато го има!


<