1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Седмица на любовта


Милица Гладнишка

Без любов светът би бил едно много враждебно място. Закриваме "Седмицата на любовта" с едно много специално интервю. Дами и господа, почитатели на театъра! Тя не само е актриса, тя е една от най-добрите в този бранш. Чаровната й усмивка и уникалният й глас я правят още по-привлекателна. Тя завладява сцената с един поглед. Представяме Ви една българска "дива". Тя е Милица Гладнишка!

Антракт: Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата "любов"?

Милица Гладнишка: Музика.

Антракт: Какво е любовта за Вас?

Милица Гладнишка: Любовта е бълбукащо гърне с със сладко-горчив сироп, от което се носи упойващ аромат на билки, но понякога пръска горещи капки и може да те изгори.

Антракт: Какво е за Вас празникът на любовта?

Милица Гладнишка: Хубаво е да има празник на Любовта, в свят в който любовта е потъпквана и подигравана.Антракт: Какво мислите за празника св. Валентин и трябва ли да има празник на любовта и в нашия календар?

Милица Гладнишка: Това е тържество на смелостта. Св. Валентин тайно е венчавал двойките, които са били влюбени и бягали от уредените бракове на семейства.

Антракт: Коя е най-романтичната изненада, която сте правили или получавали?

Милица Гладнишка: Получавала съм стихове, шоколади, рисунки. Обичам този празник, обичам и виното. Виното и любовта вървят ръка за ръка.

Антракт: Пожелайте нещо на Вашите почитатели в седмицата на любовта.

Милица Гладнишка: Каквото и да си говорим, любовта е нещо свято. Когато истински обичаш, независимо дали това е любимият човек до теб, родител, брат, сестра, животинче, когато истински обичаш ти се бориш за тях, защитаваш ги, хвърляш се с главата напред, само, за да ги подкрепиш, защитиш и това никак не е безопасно. Истинската любов не е лигава, не е спокойна. Тя е енергична, луда, болезнена, неспокойна и много силна. Пожелавам на всички да не предават любовта към живота, свободата и доброто в този свят!


<