1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Рецензии


"Госпожа Министершата" в Театър "София"

Участват: Лилия Маравиля, Дария Симеонова,Силвия Петкова и др.

Режисьор: Недялко Делчев     Музика: Калоян Димитров

Времетраене: 150 мин.

Знаеш ли каква е приликата между мухата, банката и политика? Всичките можеш да ги убиеш с вестник."
Вчера театър "София" отпразнува 50-тото представление на "Госпожа Министершата". Зрителите проследиха пленителната история на Живана Попович (в ролята Лилия Маравиля) и нейното извисяване в социалната йерархия. Цената, която трябва да плати, е висока. На първо място е родината, на второ-родата, а в случая на Живка е обратното. Властта променя хората. Тази прекрасна балканска комедия разкрива истините за живота. Само Бранислав Нушич може да ти поднесе грозната истина през смях. Много тъжен смях. "Никой не може да те очерни така, както родата."

А след това актьорите празнуваха с една сладка изненада.

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


"Две големи американски комедии" в Театър "София"

Участват: Симона Халачева, Силвия Петкова, Николай Гяуров и др.     Режисьор: Николай Поляков

    Времетраене: 140 мин.

Миналият четвъртък успях да се насладя на комедиите "Олд Сейбрук" и "Последният страстен любовник" в театър "София". За мен беше истинско удоволствие да се насладя на прекрасната актьорска игра и за целия труд, който са вложили. Искам да споделя с Вас впечатленията си. Две пиеси от най-успешните световни драматурзи днес – Уди Алън и Нийл Саймън, две комедии, вдъхновени от вечните въпроси около любовта и брака. Ще научите как да живеете в разбирателство с партньора, какво представлява бракът и други. Комедиите са изпълнени с любов, щипка страст, лъжица интрига и много смях. Това са едни от най-забавните комедии. Уникалното преживяване ще направят пълно изкусителната Силвия Петкова, невероятният Пламен Манасиев, несравнимият Юлиян Рачков, ослепителната Милена Живкова, сладката Симона Халачева, блестящата Лилия Маравиля и други уникални артисти.

Заповядайте, за да им се насладите!

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


<