1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Рецензии


"Ние сме вечни!" в Театър "София"

Участват: Боян Арсов, Юлиян Рачков, Антон Григоров и др.

Режисьор: Василена Радева     Композитор: Емилиян Гацов

Времетраене: 130 мин.

Случвало ли Ви се е някога да попаднете в задънена улица? Случвало ли Ви се е събитията да Ви променят? Може би отговорът на тези въпроси е "да". Случвало ли Ви се е някога да се почувствате като куче насред голямо кръстовище, където мощни светлини Ви заслепяват и Ви блъскат коли отвсякъде? Попадали ли сте в поток от хора, които вървят на някъде, но самите те не знаят накъде? Отговорът пак е "да". Спомняте ли си протестите пред Народното събрание? Да, точно онези протести, които разтърси България. Точно тогава се развива и действието в "Ние сме вечни!". Не бъдете безразлични към случващото се, бъдете част от промяната! Надживейте проблемите, за да се превърнете във "вечната Мара". Преживейте уникалната история на група приятели, история, която ще се промени! Невероятната актьорска игра вижте само и единствено в театър "София"! Да споменем, че това е дело на неотразимия Кирил Буховски!

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


"Две големи американски комедии" в Театър "София"

Участват: Симона Халачева, Силвия Петкова, Николай Гяуров и др.     Режисьор: Николай Поляков

    Времетраене: 140 мин.

Миналият четвъртък успях да се насладя на комедиите "Олд Сейбрук" и "Последният страстен любовник" в театър "София". За мен беше истинско удоволствие да се насладя на прекрасната актьорска игра и за целия труд, който са вложили. Искам да споделя с Вас впечатленията си. Две пиеси от най-успешните световни драматурзи днес – Уди Алън и Нийл Саймън, две комедии, вдъхновени от вечните въпроси около любовта и брака. Ще научите как да живеете в разбирателство с партньора, какво представлява бракът и други. Комедиите са изпълнени с любов, щипка страст, лъжица интрига и много смях. Това са едни от най-забавните комедии. Уникалното преживяване ще направят пълно изкусителната Силвия Петкова, невероятният Пламен Манасиев, несравнимият Юлиян Рачков, ослепителната Милена Живкова, сладката Симона Халачева, блестящата Лилия Маравиля и други уникални артисти.

Заповядайте, за да им се насладите!

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


<