1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  

Рецензии


"Рибарят и неговата душа" в Национален дворец на културата

Участват: Ненчо Балабанов, Весела Бонева, Йоанна Драгнева, Ана Топалова

Музика: Минко Ламбов

Времетраене: 185 мин.

Рибарят и неговата душа" - играно на 10.11.2015г. в зала 1 на НДК. Най-накрая и В България да се случи нещо подобно. Първата българска 3D поп-опера за втори път напълни огромната зала на НДК. Да присъстваш на подобно събитие е неописуемо. Зрителите успяха да се насладят на прекрасните песни съпровождани под звуците на симфоничния оркестър. Автор на омагьосващата музика на спектакъла е Минко Ламбов.

Младият рибар (националното откритие Ненчо Балабанов) се влюбва в красивата морска русалка (Весела Бонева). За да могат да са заедно, рибарят трябва да се отърве от своята душа (Ана Топалова). Способната на тази магия е магьосницата Йоанна Драгнева, едно от най-големите открития за българския театър. Колко струва човешката душа? Има ли начин да живеем без нея? Очаквайте следващата постановка!

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


"Българи от старо време", Национален музикален театър "Стефан Македонски"

Участват: Руслан Мъйнов, Стефан Рядков, Пеньо Пирозов и др.     Режисьор: Николай Априлов

Хореограф: Ивайло Иванов     Времетраене: 190 мин.

"Българи от старо време" в Национален музикален театър "Стефан Македонски". Ако искате да се забавлявате и едновременно с това да се насладите на хубава музика, това е Вашата постановка. Веднага щом влезнах в залата, попаднах в друга епоха. Костюмите, прекрасната класическа музика, декорите и прекрасната актьорска игра ми помогнаха да почувствам спектакъла с всичките си сетива.

Имаме чудесни български актьори, които отлично съчетават гласовите си данни с актьорските умения. Впечатлен съм от играта на Руслан Мъйнов и Стефан Рядков. Страхотен тандем. Трябва да се похвалят и прекрасните танцьори, които ме хвърлиха в ритъма на танца.
Наследете им се и Вие.

Вашата оценка за този отзив. Можете да гласувате само веднъж.


<