1. Театър от ново измерение!
  2. Театралният салон - като у дома.
  3. Многото лица на българския театър.
  4. Театърът - изкуството на многообразието.
  5. Театрална общност ''Антракт'' - място за ценители! Бъди един от нас!

Ако обичате театъра, ако с удоволствие следите афишите на софийските театри и редовно се потапяте в магията на театралното изкуство...това е вашето място. Посещавайте нашия сайт и ще получите актуална информация за постановките в София, както и много ревюта , интервюта, снимки и занимателни игри. Нека заедно превърнем тази страница в уютно местенце за театрални любители.

Театрална общност "Антракт"  Театър „Сълза и смях“

    Открита сцена Сълза и смях към Народно читалище "Славянска беседа 1880" е същото добре познато място на "Раковска" 127, известно като Театър "Сълза и смях". То остава любима дестинация за софийската театрална публика и продължава добрите традиции на театъра. Едновременно с това новият му статут на Открита сцена позволява да се поддържа богат репертоар от нови независими проекти до утвърдени през годините хитови спектакли като "Боси в парка".


   Театър „Сълза и смях“ е приемник на името на най-старата професионална българска столична театрална трупа, създадена през 1892 г., 12 години преди основаването на Народния театър.


От създаването си до днес на сцената на "Сълза и смях" са представяни стотици пиеси както от българската, така и от световната класика. Оттам са започнали творческия си път едни от имената — митове в българската режисура и актьорско майсторство — от легендарното поколение от времето на родоначалниците на българския театър, до съвременните театрални асове.


Репертоар

Открита сцена

Камерна сцена

Програма

Официален сайт

<